Sport

Velike promjene kraj Bistrice

Sutjeska je u novu sezonu ušla sa prilično podmlađenim timom, ali kako sada stvari stoje tokom zimske pauze dvostruki crnogorski šampion mogao bi da napravi novi ,,rez” i u proljećni dio šampionata uđe sa znatno izmijenjenim sastavom.
Velike promjene kraj Bistrice
Portal AnalitikaIzvor

Navodno, kraj Bistrice već je napravljena transfer lista, tako da osim gotovo izvjesnog odlaska reprezentativnog golmana Vukašina Poleksića, koji će karijeru nastaviti u Bekeščabi, Sutjeska bi mogla da ostane bez još nekoliko igrača.

Na transfer listi su golmani Nikola Delibašić i Marko Radović, te japanski internacionalac Masaki Inuma, Srđan Kosović, Vladan i Darko Karadžić, Lazar Martinović i Boris Bulajić. Takođe, još uvijek je neizvjesno šta će biti sa Žarkom Grbovićem, koji je na probi u Portugalu gdje pokušava da završi inostrani angažman.

Jasno je da će čelnici Sutjeske imati pune ruke posla tokom prelaznog roka, u kojem će Nikšićani nastojati da naprave dobar posao, nađu adekvatna pojačanja, kako bi u nastavku sezone izborili četvrto mjesto i eventualno stigli do plasmana na euro scenu, odnosno kvalifikacija za Ligu Evrope.

Za razliku od odlazaka, koji se ovih dana često pominju, kraj Bistrice još uvijek se ne priča mnogo o pojačanjima. Prvo pojačanje mogao bi da bude Jovan Nikolić, nekadašnji kapiten ,,plavo-bijelih”, koji se nije naigrao u Tirani, zbog čega je slobodan u izboru nove sredine, a nije tajna da je velika želja Vladimir Jovović, koji će gotovo izvjesno biti ustupljen na pozajmici s obzirom da nije uspio da se izbori za mjesto u Crvenoj zvezdi. Kako god, kraj Bistrice se očekuju velike promjene tokom pauze… 

(ARENA, Pobjeda)

Portal Analitika