Fudbal

Sjajni Bojan trijumfalno završio 2015. godinu

Jedan od najtalentovanijih fudbalera u svom godištu u Crnoj Gori, Bojan Prelević na fenomenalan način završio je kalendarsku godinu.
Sjajni Bojan trijumfalno završio 2015. godinu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

On je sa njegovim Kalčom postao jesenji prvak u Đetić ligi, a u odlučujućem meču za prvo mjesto Bojan je postigao šest golova protiv Karioka. Kalčo je redom ubjedljivo pobjeđivao Venom, Malesiju, Viner i Arenu u posljednjim kolima.

Protiv Arene je postigao fenomenalan gol iz velike daljine koji je proslavio sa svojim saigračima i drugarima Aleksom, Lukom, Markom, Nemanjom, Pavlem, Balšom, Radulem i ostalima sa kojima nesebično dijeli sve uspjehe i priznaje da su oni itekako zaslužni za njegova dostignuća.

b1

Kada se sagleda prethodna godina, ona je bila više nego uspješna za crnogorskog vunderkinda. Podigao je pehar u junu za najbolju ekipu Crne Gore u Đetić ligi, ali i najboljeg igrača i najboljeg strijelca.

Boravio je na mnogim kampovima, i gotovo na svakom je oduševljavao skaute svojim mogućnostima.

b2

U protekle dvije godine postigao je cijelih 205 golova na zvaničnim utakmicima za dvije generacije u kojima igra.

Ono što je najbitnije je da on uživa na terenu u svakom trenutku, ali takođe i da voli i poštuje svoje saigrače i protivnike. Omiljena pobjeda mu je protiv Elektrona u junu, kada je postigao dva sjajna gola.

Kolektiv.me

Portal Analitika