Fudbal

Rajo poveo na Bernabeu, pa izgubio sa 10:2!

Rajo Valjekano poveo je u 12. minutu sa 2:1 protiv Real Madrida, ali je na kraju poražen sa nevjerovatnih 10:2 u 16. kolu Primere.
Rajo poveo na Bernabeu, pa izgubio sa 10:2!
Portal AnalitikaIzvor

Rajo je već u 28. minutu na terenu imao samo devetoricu igrača sa golmanom poslije isključenja Tita u 14. i Baene u 28. minutu, pa je tim Rafe Benitesa imao lak posao u nastavku.

Goleada je počela već u trećem minutu kada je Danilo na asistenciju Bejla pogodio za 1:0, ali Rajo Valjekano je brzo uzvratio. Gostujući tim je u prvih 20-ak minuta bio bolji od Reala, Amaja je izjednačio u 10. minutu, a dva minuta kasnije preokret je donio Hosabed. 

Ipak, Tito je u 14. minutu dobio direktan crveni karton poslije starta nad Krosom, a Bejl je u 25. minutu izjednačio na 2:2. Igra gostiju se raspala tek poslije drugog isključenja, u 28. minutu Baena je dobio drugi žuti karton i u nastavku nije bilo dileme oko pobjednika. 

Ronaldo je sa penala pogodio za 3:2 u 30. minutu, a Bejl je svojim drugim golom postavio konačan rezultat prvog dijela u 41. minutu. U nastavku su domaći igrači nastavili da pune mrežu rivala, pa su mrežu redom tresli Benzema, Ronaldo, Bejl, Bejl i Benzema. 

Ovo je druga najubjedljivija pobjeda Reala u istoriji u Primeri, pošto su 1960. godine Madriđani savladali Elče sa 11:2. Real sada ima 33 boda, dva manje od Barselone uz meč više, dok je Rajo ostao na 18. mjestu na tabeli sa 14 bodova.

Portal Analitika