Društvo

Hercegnovskom rivijerom zabrujalo 100 Moto mrazeva!

Djeda mrazevi na motorima iz cijele Crne Gore prodefilovali su danas oko podne hercegnovskom rivijerom, od Kamenara do Igala.
Hercegnovskom rivijerom zabrujalo 100 Moto mrazeva!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Imali su kratko zadržavanje kod parka Boke, gdje su podržali učesnike manifestacije "Pozdrav gradu“, a onda poseban program u Domu Mladost u Bijeloj.

Članovi hercegnovskog Moto kluba MC Cruiser sa motoristima iz Crne Gore pridružili su se tako humanitarnoj akciji “Moto djeda mrazevi”, koju organizuje Udruženje “No limit bikers” iz Podgorice.

m2

Ovo je četvrta godina da pohode Dom Mladost, u kome boravi oko 160 štićenika.

Uručili si im prigodne poklone, pružili im mogućnost da se upoznaju sa motorima i velikim brojem Djeda mrazova.

To je već postala tradicionala akcija bajkera kojom žele da djeci bez roditeljskog staranja, ali i djeci i omladini sa smetnjama u razvoju uljepšaju praznike. Ideja je pokrenuta 2010. godine, a “Moto Djeda mrazevi” su od tada, osim mališana u Bijeloj, obradovali i drugare u Podgorici - u Zavodu za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine 2011, odnosno u Resursnom centru za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju na Zabjelu.

m3

Zahvaljujući prilozima bajkera iz cijele Crne Gore i uz pomoć sponzora, motoristi su donijeli djeci slatkiše, igračake, knjige i još dosta toga što im je potrebno i što ih je obradovalo.

Radio Jadran 

Portal Analitika