Protokol

Brajović čestitao Svetog Nikolu zaštitnika pomoraca

Ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović čestitao je Svetog Nikolu, zaštitnika pomoraca.
Brajović čestitao Svetog Nikolu zaštitnika pomoraca
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

“Jadransko more i dio obale koji zahvata teritorija naše države predstavljaju jedan od najsjajnijih bisera Crne Gore, a vaše djelatnosti uživaju posebnu pažnju Vlade Crne Gore i resornog ministarstva kojim rukovodim, s obzirom na bogatu pomorsku tradiciju naše zemlje”, stoji u čestitki Brajovića.

On se zahvalio pomorcima na saradnji i istakao da se iz godine u godinu radi na tome da uslovi bavljenja pomorstvom u Crnoj Gori budu još bolji.

Brajović je poručio da će Ministarstvo saobraćaja i pomorstva nastaviti da radi na poboljšanju zakonskih regulativa koje uređuju ovu oblast, kako bi omogućili veći nivo sigurnosti i bezbjednosti plovidbe.

“Takođe, naše more je naš veliki resurs, te ćemo svjesni te činjenice intenzivno raditi na još većoj zaštiti mora od bilo koje vrste zagađenja”, naglasio je ministar.

On je najavio da će Ministarstvo na čijem je čelu u narednoj godini voditi intenzivan dijalog sa svim institucijama koje se staraju o pomorcima kako bi što brže i uspješnije rješavali eventualne probleme i poteškoće sa kojima se susrijeću.

“Zahvaljujem vam svima na postignutim rezultatima u ovoj godini i želim vam mirno more i uspješan rad”, navedeno je u čestitki Ivana Brajovića.

Foto: rtcg.me

Portal Analitika