Društvo

Izložba Omladine Socijaldemokrata povodom Dana oslobođenja Podgorice

Povodom obilježavanja 19. decembra, Dana oslobođenja Glavnog grada, mlade Socijaldemokrate Podgorice su juče organizovali izložbu fotografija pod nazivom "Sačuvajmo duh Glavnog grada".
Izložba Omladine Socijaldemokrata povodom Dana oslobođenja Podgorice
Portal AnalitikaIzvor

Otvarajući izložbu, koordinator Omladine Socijaldemokrata Glavnog grada Emil Đokić je kazao da su svi omladinci, s obzirom da je riječ o amaterskom radu, uložili su puno truda, energije i vremena da bi izložba bila poklon „dostojan ovog svijetlog  datuma u istoriji Glavnog grada i barem dijelom prikazala svu  ljepotu Podgorice“.

''Ovu izložbu fotografija darujemo Glavnom gradu i dragim sugrađanima sa ciljem da istaknemo ljepotu i pomalo zaboravljen značaj svih onih mjesta i znamenitosti koje čine duh Podgorice. Ovo je naša prva akcija i ponosni smo što smo upravo ovom aktivnošću, na autentičan način, čestitali praznik našem gradu“, kazao je Đokić u ime Omladinaca Socijaldemokrata Podgorice.

Kako je saopšteno, posjetioci su na izložbi koja je trajala od 17 do 19 časova, imali priliku da vide oko 60 fotografija sa kraćim propratnim tekstom.

Izložba je bila postavljena na Trgu Republike, a prisustvovali su, između ostalih, članovi užeg rukovodstva Omladine Socijaldemokrata Crne Gore - Marija Blagojević, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata, i Ahmed Zajmović.

„Svojim prisustvom podršku omladincima iskazali su  i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, predsjednik Socijaldemokrata Glavnog grada Vujica Lazović, kao i lokalni funkcioneri Socijaldemokrata u Glavnom gradu Boris Mugoša, dr Đorđe Suhih, Snežana Burzan, Jovan Đurišić, Goran Petrović i Nebojša Burzanović. U ime Foruma žena Glavnog grada prisustovala je predsjednica Ivana Raščanin.

Portal Analitika