Podgorica

Položen kamen temeljac za izgradnju tržnice na Koniku

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović i direktor kompanije “Mesopromet” Hilmija Franca, danas su položili kamen temeljac za izgradnju savremenog Poslovnog centra - tržnice na Koniku.
Položen kamen temeljac za izgradnju tržnice na Koniku
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Gradonačelnik je polaganjem kamena temeljca izrazio posebno zadovoljstvo povodom uspostavljanja partnerskog odnosa između Glavnog grada i kompanije "Mesopromet" iz Bijelog Polja, koje će rezultirati izgradnjom savremenog poslovnog centra - tržnice po svim evropskim standardima.

"On je ocijenio da građani Konika i Starog Aerodroma, gdje živi oko 40 hiljada naših sugrađana, zaslužuju da imaju jedan reprezenrativan tržni centar sa svim pratećim sadržajima i modernu i uređenju zelenu pijacu kako bi na jednostavniji i lakši način zadovoljavali svoje svakodnevne potrebe", saopšteno je iz PG Biroa.

s2

Stijepović je istakao da izgradnja tog objekta, koji će prvenstveno zadovljavati potrebe građana navedenog područja, ali i svih ostalih djelova grada, najbolji je primjer kako gradska uprava svakodnevno posvećeno radi na povećanju kvaliteta života i ispunjavanju očekivanja i potreba građana.

On je zaključio da uprava Glavnog grada tako na najbolji i najuvjerljiviji način ispunjava ono što je i obećala izbornim programom, a to je sprovođenje politike ravnomjernog i uravnoteženog razvoja Podgorice, koji će omogućiti jednake uslove i kvalitet življenja u svim djelovima grada, prigradskim naseljima i na seoskim područjima.

s3

Direktor kompanije "Mesopromet" je naglasio da će u rekordnom roku, do kraja avgusta naredne godine, završiti izgradnju ovog objekta na zadovoljstvo svih građana Glavnog grada.

On je kazao da će Podgoričani dobiti savremeni multifunkcionlani objekat ispunjen svim neophodnim sadržajima po evropskim standardima koji će se prostirati na oko 4.000 m2.

Glavni grad planira da u narednom periodu izgradi slične objekte i u drugim djelovima Podgorice.

Portal Analitika