Društvo

Radoš Šućur izabran za potpredsjednika opštine Nikšić

Odbornici Skupštine Nikšić danas su za potpredsjednika opštine izabrali funkcionera Sociajldemokrata Crne Gore Radoša Šućura.
Radoš Šućur izabran za potpredsjednika opštine Nikšić
Portal AnalitikaIzvor

Prije nekoliko dana član Socijaldemokratske partije Ranka KrivokapićaMilorad Guta Jovanović razriješen je dužnosti potpredsjednika opštine Nikšić .

Jovanović je podnio ostavku na tu funkciju, koju je prihvatio Odbor za imenovanja SO Nikšić i predložio da umjesto ovog funkcionera SDP funkciju potpredsjednika ubuduće obavlja član Socijaldemokrata Crne Gore Radoš Šućur.

Koordinator Socijal demokrata Crne Gore Ivan Brajović kazao je nedavno da je nakon dobijanja pozivnice za članstvo Crne Gore u NATO došlo vrijeme da se krene u "raščišćavanje političke scene prvo na lokalnom, a zatim na državnom nivou.

„Koalicija SD sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) u Podgorici funkcioniše i ona će biti formalizovana“, poručio je lider SD Ivan Brajović, navodeći da ta partija na narednim izborima planira saradnju sa svima koji žele dobro Crnoj Gori.

Nakon Podgorice dolazi formalizovanje koalicija sa Demokratskom partijom socijalista i u ostalim gradovima u Crnoj Gori.

Socijaldemokrate Nikšića najavile su da će dati konkretan doprinos raščišćavanju političke scene u Crnoj Gori.

To je saopšteno na prvom sastanku Inicijativnog odbora SD Nikšića.

Predsjednik Inicijativnog odbora SD Nikšića Momčilo Mićunović kazao je da je grad pod Trebjesom uvijek znao da prepozna pravu, istinsku, izvornu socijaldemokratsku ideju, što najbolje potvrđuje podatak o kontinuiranom rastu broja članova i simpatizera Socijaldemokrata Nikšića.

cdm

Portal Analitika