Fudbal

BRNOVIĆ više nije selektor Crne Gore!

Danas je u Podgorici održana šesta redovna sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore. Izvršni odbor je povodom ovog događaja izdao sljedeće saopštenje:
BRNOVIĆ više nije selektor Crne Gore!
Portal AnalitikaIzvor

"Na danas održanoj sjednici Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore verifikovao je odluke Odbora za hitna pitanja FSCG, usvojio izvještaje komisija FSCG o jesenjoj polusezoni i usvojio kalendar takmičenja za proljećni dio takmičarske sezone 2015/2016.

Izvršni odbor je donio odluku da ne nastavi saradnju sa doskorašnjim selektorom "A" reprezentacije Brankom Brnovićem. IO FSCG se zahvaljuje Branku Brnoviću na profesionalnom radu, zalaganju i rezultatima ostvarenim tokom zajedničke saradnje i želi mu puno uspjeha u daljoj karijeri.

Izvještaji selektora Aleksandra Miljenovića (U19), Borisa Miličkovića (U17), Obrena Sarića (U15), Derviša Hadžiosmanovića (ženske selekcije) i Sveta Ljesara (futsal) su prihvaćeni i sa istima će saradnja biti produžena na novi jednogodišnji period.

Na današnjoj sjednici usvojeni su i izvještaji Grassroots kancelarije FSCG, Centra za edukaciju trenera FSCG i Školskog fudbalskog saveza FSCG. Usvojene su i izmjene i dopune Pravilnika o licenciranju klubova za takmičenja u organizaciji UEFA-e.

Na sjednici je donijeta i Odluka o registracionom periodu za igrače futsala koji će trajati od 24. januara do 21. februara 2016. godine."

Portal Analitika