Politika

MVPEI: Kad Lukšić bude napuštao Vladu to će blagovremeno i adekvatno saopštiti

Potpredsjednik Vlade i šef diplomatije Igor Lukšić kada bude imao potrebu da saopšti novine vezano za svoj dalji profesionalni angažman učiniće to blagovremeno i na adekvatan način, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija (MVPEI).
MVPEI: Kad Lukšić bude napuštao Vladu to će blagovremeno i adekvatno saopštiti
Portal AnalitikaIzvor

Pobjeda je objavila danas, pozivajući se na više izvora iz vladajuće koalicije, da će Lukšić napustiti funkcije potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija do kraja mjeseca.

Iz MVPEI-ja kazali su agenciji MINA da je Lukšić posvećen redovnim radnim aktivnostima - ispunjavanju prioriteta iz spoljnopolitičke agende, prije svega, nastupajućoj međuvladinoj konferenciji na kojoj se očekuje otvaranje dva poglavlja i drugim.

"Kada bude imao potrebu da saopšti novine vezano za svoj dalji profesionalni angažman učiniće to blagovremeno i na adekvatan način", rekli su iz MVPEI-ja.

Prema pisanju Pobjede, Lukšić je odluku već saopštio najbližim saradnicima, a namjeru o napuštanju Vlade ranije i premijeru Milu Đukanoviću.

Izvor: Mina

Portal Analitika