Crna hronika

Nikšić: Izvršitelj nasilno ušao u stan i promijenio bravu?

Nikšićanka V.K. prijavila je 4. decembra policiji u tom gradu javnog izvršitelja Radovana Driničića da je tog dana sa još jednom osobom neovlašćeno upao u njen stan, nakon čega je nasilno i bez odobrenja zamijenio bravu na ulaznim vratima.
Nikšić: Izvršitelj nasilno ušao u stan i promijenio bravu?
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima Dnevnih novina, i Drinčić je, u međuvremenu, takođe prijavio sugrađanku V.K., tvrdeći da ga je prilikom izvršenja vrijeđala i psovala.

Nezvanično, on je u obrazloženju naveo da je postupao po pravosnažnoj presudi Osnovnog suda za iseljenje iz stana, te da ga je tokom pokušaja izvršenja sudske odluke ona vrijeđala i psovala, zbog čega je i podnio prijavu. Nakon što su u policiji uzete njihove izjave, slučaj je predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću na dalje postupanje.

Izvršitelja Drinčića dopisnica DN pozvala je telefonom juče u popodnevnim časovima. On je u vrlo neprijatnom razgovoru kazao da je nepristojno da novinar zove nakon 17 sati, kada se završava njegovo radno vrijeme, te da razgovor treba da se zakaže. Na pitanje novinara da li se tokom današnjeg dana može zakazati razgovor na ovu temu, Drinčić je ipak kazao da ne želi da komentariše slučaj.

"Ja sam radio sve shodno zakonu, a ta žena nije normalna. Ona godinama uzurpira grad, pa je sada našla mene. I vi odmah zovete, upadate kao hajduci, zovete u vrijeme odmora, sad sam legao da odmorim. Odmah tu branite nekoga", ljutito je kazao Drinčić. Nakon što mu je novinarka kazala da samo od njega želi izjavu, te da nema namjeru nikoga da brani, Drinčić je kazao da ne želi više da komentariše slučaj sa novinarima.

Dnevne novine 

Portal Analitika