Košarka

PAVIĆEVIĆ: Važno osvježenje

Oproštaj od Eurokupa bio je lak trening za košarkaše Budućnost Volija.
PAVIĆEVIĆ: Važno osvježenje
Portal AnalitikaIzvor

Protiv nemotivisane i desetkovane Steaue izabranici Luke Pavićevića pokazali su i ozbiljnost i kvalitet više od rivala. Bolju zakusku na parketu ,,Morače“ pred ponedjeljak i meč sa Crvenom zvezdom nijesu mogli dobiti.

Luka Pavićević, trener Budućnost Volija: Zbog nedostatka rezultatskog značaja, utakmica je služila da upotpuni miniciklus u kojem je bilo važno osvježiti tim. Rumunska ekipa je trpila zbog velikog broja povreda, a sigurno bi bio konkurentan da to nije bio slučaj. Čeka nas izuzetno težak period – Zvezda, Mega, Zadar, pa Tajfun i Cedevita. Nakon toga moći ćemo izvršiti tačnu analizu, koliko daleko možemo u sezoni.

Hristu Sapera, trener Steaue: Za mene ovo je bila jedna od najtežih utakmica trenerske karijere, jer nemamo kompletan roster, daleko od toga. Imali smo dvije potpuno različite mečeve sa Budućnost Volijem, u prvom smo odigrali najbolju partiju sezone. Sada smo bili bez šest prvotimaca. Crnogorski tim nije imao sreće da se kvalifikuje, zaslužili su drugu rundu, a želim im sreću u ABA ligi.

Portal Analitika