Region

SPEKTAKULARNA POTJERA: Otmičari maloljetnika sletjeli s puta, pa uhapšeni

U spektakularnoj akciji, srpska policija je danas uhapsila dva muškarca, za kojima je ranije bila raspisana potjernica. U naselju Beloševac, oni su pokušali da pobjegnu vozilom "alfa romeo", ali su sletjeli sa puta. Kako "Blic" saznaje iz pouzdanih izvora, za njima je policija tragala od 10. juna ove godine.
SPEKTAKULARNA POTJERA:  Otmičari maloljetnika sletjeli s puta, pa uhapšeni
Portal AnalitikaIzvor

Za uhapšenima je raspisana potjernica zbog više teških krivičnih djela, a iz Kragujevca, gdje žive, pobegli su nakon što su oteli maloljetnog Đ. M. (17), dok je u dvorištu Osnovne škole u naselju Beloševac sa drugarima igrao košarku.

Tada su ga stavili u gepek crvenog "opela", i odvezli do Pivarskog parka, gdje je mladić trpio pravu torturu. Batinanje, ponižavanje, pa i prisiljavanje na oralni seks, trajali su satima. Poslije ponoći napadači su ga odvezli blizu kuće u kojoj živi sa majkom i dvije sestre. Izbacili su ga iz auta, i pobjegli, a on je došao do kuće u modricama.

Uhapšeni su se krili u Crnoj Gori. Prije nekoliko dana su se vratili u Kragujevac, a policija je na osnovu obavještajnih podataka saznala gdje se nalaze. U potjeri, koja se okončala u ulici Karaula, nisu uspjeli da umaknu. (Blic)

Portal Analitika