Odbojka

Budvanska rivijera domaćin Hipo Tirolu

Odbojkaši Budvanske rivijere igraće sjutra u Budvi sa Hipo Tirolom utakmicu četvrtog kola D grupe Lige šampiona.
Budvanska rivijera domaćin Hipo Tirolu
Portal AnalitikaIzvor

Austrijski tim prvi međusobni duel u Inzbruku, u prošlom kolu početkom decembra, dobio je 3:0 i upisao jedini trijumf do sada. Crnogorski prvak bez pobjede je i osvojenog seta u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Prije Hipo Tirola maksimalanim rezultatom izgubio je od Halkbanke u Budvi i Zenita u Kazanju. Trener Budvanske rivijere, Slobodan Boškan, kazao je da je njegov tim u Inzbruku odigrao najbolji meč u dosadašnjem dijelu sezone. 

"Nadam se da ćemo sjutra odigrati još bolje, budući da ćemo imati i podršku naših navijača. Radimo na poboljšanju igre i konstanto napredujemo. Daćemo naš maksimum", rekao je Boškan.

Kapiten budvanskog tima Ivan Ječmenica kazao je da je razočaran što u prethodnim mečevima u Ligi šampiona nijesu igrali onako kako umiju.

"Odlučni smo da naš kvalitet pokažemo u predstojećem meču sa Hipo Tirolom. Krajnje je vrijeme da prikažemo sve ono što smo naporno radimo na treninzima. Moramo biti fokusirani na igru od početka do kraja, budući da naš protivnik pravi veoma malo grešaka. Jedino na taj način možemo napraviti dobra rezultat", kazao je Ječmenica.

Početak meča u Budvi zakazan je za 18 sati.

Portal Analitika