Region

POLICIJA U ČUDU: Aleksandar Vučić razlupao prostorije SNS

Policajci u Smederevskoj Palanci nijesu imali velikih problema da otkriju ko je razbio sva stakla na Opštinskom odboru SNS, ali nikako nisu mogli da prihvate činjenicu da je za to osumnjičen Aleksandar Vučić, imenom i prezimenom, piše danas "Alo!"
POLICIJA U ČUDU: Aleksandar Vučić razlupao prostorije SNS
Portal AnalitikaIzvor

Čuđenju nije bilo kraja kada je policija otkrila da se 23-godišnjak koji se sumnjiči da je razlupao prostorije SNS u ulici Svetog Save broj 19 zove i preziva kao premijer Srbije.

- Policijska patrola je 12. decembra primijetila da su polomljena stakla na prostorijama SNS-a. Oni su obavijestili stanicu, nakon čega je tužilac naložio da se obavi uviđaj. Ubrzo su na teren izašli kriminalistički tehničari, koji su pronašli kamenice kojim su razbijena stakla - navodi sagovornik "Alo!"blizak istrazi.

 

Kako navode, operativni podaci su ukazali na to da je u tom trenutku nepoznata osoba došla do prostorija sa kamenicama i razlupala ih. Zatim je pobjegla sa lica mjesta u obližnji kafić. Nakon toga je počinilac promijenio jaknu kako ga ne bi prepoznali, ali mu to nije uspjelo.

Kada su policajci presreli osumnjičenog i pitali ga za ime i prezime, malo su se zbunili kada im je rekao da se zove Aleksandar Vučić.

Portal Analitika