Politika

Kadrovi SDP-a ostali bez funkcija

Kadrovi Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića - potpredsjednik opštine Nikšić Milorad Guta Jovanović i direktor "Grijanje" d.o.o. iz Pljevalja Branislav Veljković, razriješeni su dužnosti, saznaju Dnevne novine iz pouzdanih izvora.
Kadrovi SDP-a ostali bez funkcija
Portal AnalitikaIzvor

List dodaje kako su ovi potez znak raščišćavanje lokalne crnogorske političke scene, koje je najavio koordinator Socijaldemokrata Ivan Brajović, ali i ostali funkcioneri ove partije. Prema saznanjima Dnevnih novina, Milorad Guta Jovanović je prije nekoliko dana podnio ostavku na mjesto potpredsjednika opštine. Ostavku je prihvatio Odbor za imenovanja SO Nikšić i predložio da umjesto ovog funkcionera SDP funkciju potpredsjednika ubuduće obavlja član Socijaldemokrata Crne Gore Radoš Šućur.

Upravni odbor "Grijanje" d.o.o. iz Pljevalja razriješio je prije dva dana dužnosti dosadašnjeg direktora Branislava Veljkovića, koji slovi za jednog od najozbiljnijih kandidata Socijaldemokratske partije za predsjednika Opštinskog odbora u ovom gradu. Što se tiče Veljkovića, ostala je još formalnost da njegovo razrješenje konstatuje i Skupština opštine Pljevlja.

Inače, to su bila posljednja dva funkcionera Socijaldemokratske partije, koji su obavljali značajnije dužnosti u Nikšiću i Pljevljima.

Izvor: CdM

Foto: montenegro.travel

Portal Analitika