Fudbal

UEFA "Pro" licenca za Pejovića, Antonića i Berbera

Centar za edukaciju trenera FSCG obavještava da su Vojislav Pejović, Dejan Antonić i Davor Berber uspješno odbranili diplomski ispit i stekli zvanje trenera sa UEFA "Pro" licencom.
UEFA "Pro" licenca za Pejovića, Antonića i Berbera
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Pejović je odradio dvonedjeljno stažiranje u fudbalskom klubu AIK iz Švedske i odbranio diplomski rad na temu "Analiza rada menadžmeta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu fudbalskog kluba AIK ".

Kandidat Dejan Antonić je stažiranje odradio u redovima ekipe Kitče, premijerligaša iz Hong Konga i diplomirao je sa temom "Analiza rada menadžmeta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu fudbalskog kluba Kitče".

Stažiranje u sklopu edukacije za UEFA "Pro" licencu Davor Berber obavio je u redovima Barselone, prvaka Španije i aktuelnog prvaka Evrope i uspješno je odbranio diplomski rad na temu "Analiza rada menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu fudbalskog kluba Barselona".

Kandidati su odbranili diplomske radove u toku četvrtog semestra školovanja druge generacije polaznika za UEFA "Pro" licencu, pred komisijom koju su sačinjavali Dr Niko Raičković, Dr Nikola Rakojević, Mojaš Radonjić, Aleksandar Miljenović, Dr Kosta Goranović i Boris Ljutica.

Fscg.me

Portal Analitika