Turizam

Zimska turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Trebinju i Dubrovniku

Nakon Srbije, Slovenije i Albanije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavila je zimsku turističku ponudu na tržištu Bosne i Hercegovine i Hrvatske, u okviru regionalne kampanje „Vrijeme za Bijeg na snijeg“.
Zimska turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Trebinju i Dubrovniku
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode iz NTO, promocija u Trebinju je održana u Hotelu "Leotar" 11. decembrai njoj su prisustvovali predstavnici lokalnih turističkih organizacija iz Budve, Kotora, Herceg Novog, sa Cetinja, Hoteli "Polar Star" i "Monte Rosa", i agencija "Explorer". Dan kasnije u Dubrovniku su im se pridružili i predstavnici  HG "Budvanska rivijera",  "Beppler&Jacobson" i Ski centra "Vučje".

- Prisutnim predstavnicima medija i turističkih agencija predstavljeni su novogodišnji aranžmani kao i zimska turistička ponuda ski centara. Menadžerka u NTO Ljiljana Čukić je naglasila da svi koji se odluče da Novu 2016. dočekaju u Crnoj Gori, kako na trgovima, tako i u hotelima i diskotekama, učiniće to uz pjesmu i muziku najpopularnijih pjevača i grupa iz regiona, a za sve ljubitelje aktivnosti na snijegu pripremljena je kvalitetna ponuda i atraktivne cijene. Tokom press konferencije, privrednici i predstavnici lokalnih turističkih organizacija detaljnije su predstavili svoju ponudu i pozvali goste iz Trebinja i Dubrovnika da i ove zime budu njihovi gosti i uživaju u zimskom odmoru i predstojećim praznicima - navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Promocije u Trebinju i Dubrovniku propratili su RTRS, Herceg TV, Radio Trebinje, Corona radio, Dubrovnik press i dr. Prisutni su bili i predstavnici agencija Adria kongress, Gulliver travel i Tera nautika.

1412nto
Portal Analitika