Fudbal

Iskra i Mladost odigrali humanitarnu utakmicu u Danilovgradu

Iako je atmosfera na stadionu „Braća Velašević“ juče podsjećala na one sa prvenstvenih susreta, ovoga puta rezultat je bio u drugom planu.
Iskra i Mladost odigrali humanitarnu utakmicu u Danilovgradu
Portal AnalitikaIzvor

Na inicijativu navijača, popularnih „serdara“, Iskra i Mladost su pred punim tribinama odigrali prijateljsku humanitarnu utakmicu, a čitav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na žiro račun jedanaestogodišnjeg Andrije Jelenića, koji se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu.

Prema riječima sekretara danilovgradskog prvoligaša Zorana Dragovića ovoj akciji se odazvao veliki broj građana, zatim privatni preduzetnici, te javna preduzeća i ustanove koji su još jednom na djelu pokazali veliku humanost i samim tim pružili značajnu finansijsku podršku porodici Jelenić.

- Gest uprave podgoričkog kluba i svih igrača je za svaku pohvalu. Oni su potvrdili prijateljstvo sa našim gradom i mi ćemo znati da cijenimo njihov ljudski odnos što su se bez razmišljanja odazvali pozivu i izašli nam u susret, rekao je Dragović i naglasio da je prikupljeno 4.880 eura.

Uoči prvog zvižduka sudije Ivanovića i po završetku utakmice gromoglasnim aplauzom publike upućen je veliki pozdrav Andriji sa željom da se brzo oporavi i da se vrati u rodno mjesto.

DANILOVGRAD - Stadion „Braća Velašević“, gledalaca oko 1.500. Glavni sudija Vasilije Ivanović, pomoćnici Dušan Šćepanović i Branislav Kljajević.

Strijelci: Begović u 37. minutu za Iskru, Vlahović u 41. i Šćepanović u 45. za Mladost.

ISKRA: Marčelja, Ivanović, Kaluđerović, M. Kalezić, P. Vuković, D. Vuković, Krstović, Pavićević, V. Kalezić, Begović, Đuranović.

Igrali su još: D. Pavićević, Radenović, Kasalica, Vučić, Šaletić, Perović, Radulović, Popović, Kovačević i Stanovčić.

MLADOST: Radović, Lakić, Vujisić, Vlahović, Đuri- šić, Šćepanović, Muhović, Rudović, Petrović, Kuč, Novović.

Igrali su još: Marović, Ćetković, Piranić, Jovanović, Osmajlić, Milić, Pejović, Golubović, Boričić, Radičević i Manojlović.

(ARENA)

Portal Analitika