Politika

Brajović: Spremni smo za izbore

Socijaldemokrate Crne Gore (SD) su na juče održanoj Konvenciji formirale Inicijativni odbor u Herceg Novom, koji se sastoji od 21 člana, za čiju predsjednicu je jednoglasno izabrana Tatjana Fanfani. Inicijativni odbor Socijaldemokrata Herceg Novog, pored Fanfani, čine i: Jovan Vukalović, Dušan Mustur, Dragan Novosel, Dejan Drašković, Zvezdana Žana Perović, Saša Tomašević, Milan Avramović, Siniša Lazović, Rajko Komnenić, Tanja Baćović, Jovo Vukasović, Dejan Ivović, Nenad Odalović, Branko Radinović, Anita Martinović, Ranko Kaljic, Jelena Doder, Muratović Meho, Lidija Kovačević i Milanka Lazor.
Brajović: Spremni smo za izbore
Portal AnalitikaIzvor

„Formiranjem Inicijativnog odbora u Herceg Novom postali smo jedna od svega nekoliko partija koja ima zaokruženu infrastrukturu, odnosno formirane odbore u svakoj opštini u Crnoj Gori. Ponosni smo na ono što smo u proteklih manje od pola godine od Osnivačke skupštine ostvarili, ali smo takođe riješeni da u budućem periodu uradimo mnogo više, tako da smo ubijeđeni da odličan izborni rezultat neće izostati. Zato smo, za razliku od mnogih drugih, za izbore u potpunosti spremni, nezavisno od toga kada će biti održani“, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, koji je i prisustvovao Konvenciji. Takođe, on je dodao da je „nakon dobijanja pozivnice za članstvo u NATO, vrijeme da se krene sa raščišćavanjem političke scene u Crnoj Gori, što treba započeti sa lokalnog nivoa, kako bi se precizno znalo ko je vlast a ko opozicija, i ko je pokušavao da se u prethodnom, nedefinisanom stanju, igra sa vitalnim državnim i nacionalnim interesima i da lovi u mutnom. „Socijaldemokrate će zato na svim nivoima dati doprinos da se sa tom praksom završi, i da se svi dovedu “na čistac”, jer je bilo dosta sjedenja na dvije stolice i ucjenjivačke populističke politike, koja je samo u oblasti ekonomije državu oštetila za par stotina miliona eura“, kazao je on.

Predsjednica Inicijativnog odbora Socijaldemokrata Herceg Novog Tatjana Fanfani se nakon izbora zahvalila na ukazanoj časti i povjerenju da bude na čelu SD Herceg Novi, i istakla da uopšte ne sumnja da će njeni sugrađani znati da u Socijaldemokratama prepoznaju originalnu, izvornu socijaldemokratsku ideju, kako u Herceg Novom, tako i u čitavoj Crnoj Gori.

Portal Analitika