Politika

SD Nikšić daće konkretan doprinos rasčišćavanju političke scene

Socijaldemokrate Nikšića održale su prvi sastanak Inicijativnog odbora, na kojem je iskazano zadovoljstvo zbog velikog broja članova koji je za kratko vrijeme od Osnivačke skupštine prišao Socijaldemokratama u tom gradu, ali i je i istaknuto da će SD Nikšića dati konkretan doprinos rasčišćavanju političke scene u Crnoj Gori, koje će započeti od lokalnog nivoa.
SD Nikšić daće konkretan doprinos rasčišćavanju političke scene
Portal AnalitikaIzvor

- Predsjednik Inicijativnog odbora Socijaldemokrata Nikšića Momčilo Mićunović, naglasio je da je grad pod Trebjesom uvijek znao da prepozna pravu, istinsku, izvornu socijaldemokratsku ideju, što najbolje potvrđuje podatak o kontinuiranom rastu broja članova i simpatizera Socijaldemokrata Nikšića. Konstatovao je da je za prethodna četiri i po mjeseca urađen veliki posao, zbog čega su Nikšićke Socijaldemokrate potpuno spremne za naredne parlamentarne izbore, koji će se održati tokom naredne godine - navodi se u saopštenju Medijskog tima Socijaldemokrata Crne Gore.

Na Odboru je iskazano zadovoljstvo povodom upisa Socijaldemokrata u registar političkih partija i formiranja odborničkog kluba Socijaldemokrata Nikšića, koji broji tri odbornika: Luku Mitrovića, Natašu Miljanić i Predraga Vujičića, a koji zajedno sa odborničkim klubom Demokratske partije socijalista, čini većinu u lokalnoj skupštini. Usvojeni su i Izvještaj o radu za period od 24. jula do 11. decembra ove godine, kao i Plan rada Socijaldemokrata Nikšića za narednih šest mjeseci. Na sastanku su izabrani i predstavnici Inicijativnog odbora Nikšića na Glavnom odboru partije, koji će zakazati prvi Kongres, i to:  predsjednik Odbora Momčilo Mićunović, predsjednica Foruma žena Socijaldemokrata Crne Gore Radojka Koprivica, zatim Budimirka Đukanović, Luka Mitrović, Marko Vujačić i Predrag Vujičić.

Portal Analitika