Zanimljivosti

Evo zašto je seks iz filmova nemoguće imati u stvarnom životu

Puno je stvari na filmu koje mnogi žele da "prebace" u svoju spavaću sobu, ali to je na kraju rezervisano - samo za filmsku industriju.
Evo zašto je seks iz filmova nemoguće imati u stvarnom životu
Portal AnalitikaIzvor

Dok ste odrastali, scene seksa u filmovima su sigurno puno uticale na vašu predstavu i spoznaju o seksu. Međutim, onda ste odrasli i shvatili da seks u spavaćoj sobi i seks na filmu nemaju gotovo nikakve veze jedno s drugim. U čemu je razlika?

Žene nikad ne skidaju grudnjak: Ponekad producenti odluče da glumice ne skidaju grudnjaka tokom vrućih scena, jer ne žele da filmovi nose oznaku da je dozvoljen samo za starije od 18 i žele da spriječe da se film emituje u kasnim, neatraktivnim terminima. U stvarnom životu grudnjak rijetko ostaje netaknut tokom seksualnog odnosa.

Žene doživljavaju orgazam čim ih muškarac dotakne: Hvala filmovima što uče muškarce širom svijeta da se orgazam događa onog trenutaka kad se oni skinu. Ili samo dotaknu ženu.

Hrpa stvari leti sa stola i s kuhinjskih površina: Zaista? Jeste li ikad pobacali i porazbijali suđe po podu samo zato da bi što prije ušli u seksualni čin?

Muškarac okreće ženu kao da je laka kao pero: Možda u Holivudu, ali u stvarnom životu i u pravom krevetu to ne ide baš tako.

Neprimjetno mijenjanje poza: Parovi na filmu lako mijenjaju poze. U jednom trenutku su u misionarskoj, već u sljedećem ona je na njemu, a da pri tome jedva primjetimo kako su to izveli.

Svi se lako i lijepo svlače: Nikada vam se nije dogodilo da ne možete da otkopčate šlic na haljini ili pantalonama? Ili se skinete u sekundi, iako je zima i na sebi imate hrpu odjeće? U filmovima, osim ako nisu "sočne" komedije, ni jedan glumac nema takvih problema.

Svjetlo služi da se naglasi savršenost tijela: Čak i kada se scene seksa događaju tokom dana, dok sunce obasjava sobu kroz otvoren prozor, ono služi samo da bi naglasile savršene strane tijela. U stvarnom životu toga nema.

Izvor i foto: Express.hr

Portal Analitika