Politika

Socijaldemokrate Podgorice zadovoljne zbog priliva novog članstva

Socijaldemokrate Glavnog grada su, na juče održanom drugom sastanku Inicijativnog odbora, izrazile zadovoljstvo konstantnim prilivom članstva, posebno izraženom nakon formalne registracije partije, dosadašnjim rezultatima na planu jačanja partijske infrastrukture, ali i učincima predstavnika SD-a u gradskoj vlasti, postignutim u prvoj godini mandata.
Socijaldemokrate Podgorice zadovoljne zbog priliva novog članstva
Portal AnalitikaIzvor

„Partijska infrastruktura u Glavnom gradu je u kratkom periodu na adekvatan način zaokružena, zbog čega potpuno spremno dočekujemo naredne parlamentarne izbore, koji će se održati tokom 2016. godine. Predstavnici Socijaldemokrata u gradskoj vlasti su tokom prve godine mandata pokazali maksimalnu profesionalnost i ozbiljnost, o čemu svjedoče i rezultati koji su u tom periodu postignuti. Najbolji dokaz profesionalnosti i posvećenosti lokalnih funkcionera iz reda Socijaldemokrata je to što su, zajedno sa koalicionim partnerima, uspjeli ne samo da očuvaju stabilnost gradske uprave, već i da sve ključne planirane projektne aktivnosti za ovu godinu sprovedu u djelo”, istakao je predsjednik Socijaldemokrata Podgorice prof. dr Vujica Lazović, koji je i predsjedavao sastankom.

Pored navedenog, na sastanku su izabrani predstavnici koji će Socijaldemokrate Podgorice predstavljati na narednoj sjednici Inicijativnog Glavnog odbora, na kojoj će se donijeti odluka o zakazivanju prvog Kongresa Socijaldemokrata Crne Gore: prof. dr Vujica Lazović, dr Đorđe Suhih, dr Damir Šehović, mr Boris Mugoša, Goran Petrović,  Marko Rakočević, Emil Đokić i Ivana Raščanin.

Portal Analitika