TV / Film

Ekipa filma "Smrdljiva bajka" slavi 50.000 gledalaca

Film “Smrdljiva bajka”, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledalaca.
Ekipa filma "Smrdljiva bajka" slavi 50.000 gledalaca
Portal AnalitikaIzvor

U duhu priče o ljubavi dvoje beskućnika Momi (u maestralnom tumačenju Žarka Lauševića) i Emi (fascinantnoj Jelena Đokić), autorska i glumačka ekipa filma na čelu sa Miroslavom Momčilovićem i Žarkom Lauševićem, odlučila je da bioskopski rezultat proslavi sutra, na auteničnoj lokaciji u Prihvatilištu za odrasle i stara lica u Kumodraškoj u Beogradu.

Glavni i najvažniji gosti proslave uspeha filma biće beskućnici poput Mome i Eme, skitnice, prosjaci ili oni „koje niko neće“, njih 137 koliko ih trenitno boravi u ovom, konstantno prebukiranom prihvatilištu. Korisnici prihvatilišta prvo će uživati u projekciji filma, zahvaljujući Mobil 3D Cinema, a da događaj bude potpun i nezaboran pobrinuće se ketring restorana „Baštino“.

Ovom prilikom ustanova koja svojim stanarima pruža stručnu pomoć, smeštaj, hranu, higijenske i zdrastvene usluge, od prijatelja filma, kompanije Vox Elektronics dobiće na poklon televizor. 

Filmska ekipa  i distributer filma Art Vista vas pozivaju da posetite vama najbliži bioskop i pogledate povratnički film Žarka Lauševića, ali i da se setite, kad je god to moguće, napuštenih lica kojima je potrebna pomoć.

Portal Analitika