Fudbal

Noćna mora na Teatru snova

Četiri već meča bez pobjede, a objektivne okolnosti značajno otežavaju Luju van Galu zadatak da vrati Mančester junajted na pobjednički kolosjek.
Noćna mora na Teatru snova
Portal AnalitikaIzvor

U subotu gostovanje kod neugodnog Bornmuta, tima koji igra mnogo bolje nego što pokazuje trenutni poredak na tabeli, i to bez devetorice manje-više standardnih prvotimaca!

Morgan Šnajderlin se oporavio i biće u konkurenciji za sastav, ali van stroja su od ranije kapiten Vejn Runi, te Fil Džons, Markos Roho, Luk Šo, Antonio Valensija i Ander Erera, dok su se poslije poraza od Volfzburga i eliminacije iz Lige šampiona društvu iz ambulante pridružili i Kris Smoling i Mateo Darmijan, dok je Bastijan Švajnštajger suspendovan.

"Smoling, Erera i Darmijan bi trebalo da se vrate prije Božića. Šnajderlin nije problem, ali imamo velikih problema. Roho, Šo i Valensija su bili podvrgnuti operacijama i biće im potrebno vrijeme da se oporave", nemoćno sliježe ramenima Luj van Gal.

Dakle, opet ćemo gledati manje poznate igrače iz omladinskog pogona ili rezervnog tima. Kraj utakmice sa Volfzburgom na terenu su dočekali Giljermo Varela, Kamerun Bortvik-Džekson, Džesi Lingard, doduše on je sada već "džomba", te Nik Pauel, dok su na klupi bili Andreas Pereira i Pedi Mekner.

(Mozzartsport)

Portal Analitika