Društvo

Nastavak ugradnje brojila i radova na mreži

Djelovi više crnogorskih opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
Nastavak ugradnje brojila i radova na mreži
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici, bojila će biti ugrađivana na Karabuškom polju, IV proleterske, Bulevaru Ivana Crnojevića, Orahovačkoj, Trgu Golootačkih žrtava i Spužu.

U Ulcinju, brojila će dobiti potrošači iz ulice Ivana Milutinović i Pinješa.

Brojila će u Herceg Novom biti ugrađivana potrošačima u D.Pavičića, M.Mustura, Šetalištu pet Danica, Škveru i Maršala Tita.

 

U Herceg Novom brojila će dobiti Igalo–Gomile, Igalo–Bratstva i jedinstva, Igalo–Sušćepan, a u Kotoru Lastva Grbaljska i Radanovići.

Na području Podgorice od devet do 16 sati struju neće imati Lapče Dinoše-Tojeć, zbog radova u reonu te trafostanice.

Bez struje će od devet do 15 sati biti dio ulice Balšića prema Bulevaru Ivana Crnojevića, zbog radova u trafostanici “Balšića 1”.

U Ulcinju od devet do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Hotel Albatros, zgrade Subašića, Vojne zgrade, naselje Pinješ 2 i Pinješ 3, zbog radova na dalekovodu Albatros.

Struju od 11 do 16 sati neće imati kompletno područje Vladimira i Ostrosa, zbog radova na dalekovodu Vladimir.

U Kotoru struju od deset do 12 sati neće imati potrošači u Risnu, zbog radova u trafstanici Risa 1 Kula.

U Pljevljima će od devet do 16 sati bez struje ostati potrošači na područiju Mrčeva, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži od devet do deset sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u ulici Nemanjinoj.

Bez struje će od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta ostati potrošači na područiju Ođžaka, Zekavica, Boščinovića, Potpeća, Gornjeg Sela, Crnobora, Maoča, Lijeske, Bratosavine, Kordovine, Jasena, Mijakovića, Kosenice, Paćeviine, Varina, Gradine, Vodnog, Krupica, Vaškova, Premćana, Đurđevića Tare, Glibaća, Bobova, zbog radova na dalekovodu.

Na Žabljaku struju od devet do 16 sati neće imati potrošači na područiju Donje Bukovice, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika