Politika

MILAČIĆ: Nema ništa od krivičnog gonjenja, igramo se sa njima

Izvršni direktor Pokreta za neutralnost Marko Milačić, napisao je na svom Fejsbuk profilu da zove uporno policiju na Cetinju kako bi saznao kako će biti kvalifikovano krivično djelo paljenja zastave NATO-a.
MILAČIĆ: Nema ništa od krivičnog gonjenja, igramo se sa njima
Portal AnalitikaIzvor

 “Evo dva dana se, kao zaintresovana strana, interesujem u policiji na Cetinju kako je kvalifikovano djelo paljenja zastave. Izbjegavaju odgovor: kažu nazvaćemo vas za sat, pa ih nema. Pa opet tako. Maloprije sam opet zvao: isto”, napisao je Milačić.

0712milacicPrema njegovim riječima, iako su mu “prorežimski mediji, i ne samo mediji, crtali i crtaju metu pozivajući pravosuđe da me krivično goni, navodeći neka krivična djela za koje je zaprijećena kazna i do 10.000 eura, očigledno da nema ništa od krivičnog gonjenja”.

“Biće da je drugo: oni nemaju osnova, niti dokaza, ni za prekršajno gonjenje, pa zato ćute i ne znaju kako da reaguju. A moraju, ipak je NATO u pitanju. Ni za jedno, ni za drugo nemaju dokaza! A NATO zastave više nema. Igramo se sa njima. Nijesu za bolje”, zaključio je Milačić.

 

Portal Analitika