Politika

Vučurović na čelu Savjeta URA-e u Nikšiću

U Nikšiću je formiran Savjet Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA. Savjet broji devet stalnih članova, a po pozivu na raspravama o pojedinim pitanjima učestvovaće stručnjaci za pojedine oblasti. Na konstitutivnoj sjednici za predsjednika Savjeta izabran je Veselin Vučurović, politikolog sa dugogodišnjim iskustvom u struci, i usvojen je Orijentacioni program rada - saopšteno je iz ove partije.
Vučurović na čelu Savjeta URA-e u Nikšiću
Portal AnalitikaIzvor

Savjet je, kako je saopšteno iz URA-e , u svojim zaključcima predložio nikšićkom odboru partije da Koordinacionom odboru i Savjetu URA-e sugeriše izradu analize o ekonomskoj strategiji razvoja Crne Gore na temelju radno intenzivnih programa i izradu analize o “ekonomskim ubicama” i kreatorima dužničkog ropstva Nikšića i Crne Gore.

„Savjet, takođe, predlaže Koordinacionom odboru da inicira formiranje savjeta na opštinskim nivoima, kao stručna i savjetodavna tijela koja analiziraju postojeće stanje i probleme u svojim sredinama i predlažu optimalna rješenja za njihovo rješavanje. Novoosnovani Savjet OO URA Nikšić je ujedno i prvi Savjet nekog opštinskog odbora u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju te partije.

Portal Analitika