Društvo

Coca-cola: Humanitarni karavan za djecu bez roditeljskog staranja

U susret praznicima, Coca-Cola sistemorganizuje dobrotvornu misiju Novogodišnji karavan, tokom koje će prikupljati knjige za djecu bez roditeljskog staranja u Domu „Mladost“ u Bijeloj. Knjige za djecu moguda doniraju svi zainteresovani građani do 23. decembra, kada u Podgoricu dolazi veliki Coca-Cola Novogodišnji karavan sa Deda Mrazom i polarnom družinom, koji pripremaju interesantan program za mališane.
Coca-cola: Humanitarni karavan za djecu bez roditeljskog staranja
Portal AnalitikaIzvor

„Veliko nam je zadovoljstvo da pozovemo sve građane da nam se pridruže u dobrotvornoj misiji, kako bi donijeliradostdjeci bez roditeljskog staranja i pomogli im da osjete toplinu novogodišnje čarolije. Posebno nas raduje što su naši partneri u ovoj misiji Ministarstvo rada i socijalnog staranja, izdavačka kuća „Narodna knjiga“ i značajan broj podgoričkih škola i vrtića. Na taj način, mališanima u Domu „Mladost“ ove praznike možemo učiniti posebnim, “saopšteno je iz Coca-Cola sistema.

Građani mogu da doniraju nove i korišćene knjige za djecuu knjižarama Narodne knjigeu tržnom centru Bazar i ulici Novaka Miloševa u Podgorici. Knjige će organizovano sakupljati i učenici, roditelji i nastavnici podgoričkih vrtića i škola. Svoj doprinos zainteresovani mogu dati i tokom centralnog događaja – Novogodišnjeg karavana koji će 23. decembrabiti organizovan ispred tržnog centra DeltraCity od 17h.

Iz Coca-Cola sistema saopštili su da će u okviru dobrotvorne misije, uz odobrenje Ministarstva rada i socijalnog staranja, u Domu „Mladost“ u Bijeloj preurediti jednu od zajedničkih prostorija i napraviti kutak u kome djeca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu style='font-size:12.0pt;line-height:115%'>Građani mogu da doniraju nove i korišćene knjige za djecuu knjižarama Narodne knjigeu tržnom centru Bazar i ulici Novaka Miloševa u Podgorici. Knjige će organizovano sakupljati i učenici, roditelji i nastavnici podgoričkih vrtića i škola. Svoj doprinos zainteresovani mogu dati i tokom centralnog događaja – Novogodišnjeg karavana koji će 23. decembrabiti organizovan ispred tržnog centra DeltraCity od 17h.

Iz Coca-Cola sistema saopštili su da će u okviru dobrotvorne misije, uz odobrenje Ministarstva rada i socijalnog staranja, u Domu „Mladost“ u Bijeloj preurediti jednu od zajedničkih prostorija i napraviti kutak u kome djeca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu. 

Portal Analitika