Društvo

Završeno prijavljivanje za stručno osposobljavanje u 2015/2016.

Nakon drugog kruga prijavljivanja, još 92 visokoškolca dobila su priliku da se stručno usavršavaju kod poslodavaca u okviru Programa stručnog osposobljavanja za Program stručnog osposobljavanja za 2015/2016. godinu, saopšteno je iz Koordinacionog tima za implementaciju tog programa.
Završeno prijavljivanje za stručno osposobljavanje u 2015/2016.
Portal AnalitikaIzvor

- S obzirom na to da veliki broj lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja su pokazala interesovanje za program, a u prvom krugu nijesu dobila poslodavca, i značajan broja slobodnih mjesta kod prijavljenih poslodavaca za ovaj Program za 2015/2016. godinu, organizovan je bio i drugi krug za prijavu. Izabrani korisnici će 15. januara 2016. godine otpočeti sa programom stručnog osposobljavanja kod izabranog poslodavca nakon čega će se osposobiti za samostalno obavljanje posla u svojoj oblasti i ostvariti pravo na polaganje stručnog ispita - navodi se u saopštenju.

Rezultati drugog kruga Programa stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem za 2015/2016. objavljeni su na Portalu e-uprave Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i sajtovima Ministarstva prosvjete, Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Uprave za kadrove.

Portal Analitika