Politika

URA: Napad na Batrićevića po receptu režima

Cetinjski odbor Građanskog pokreta URA oštro je osudio atak na člana Odbora URA na Cetinju Bobana Batrićevića, koji se, kazali su, već nekoliko dana događa na društvenim mrežama.
URA: Napad na Batrićevića po receptu režima
Portal AnalitikaIzvor

"Fotomontaže, insinuacije, gruba podmetanja i prijetnje su samo dio orkestriranog napada na njega, koji za cilj ima da ga omalovaži i diskredituje. To što je Batrićević uveliko prepoznat kao kritičar režima, antifašista i neko ko zarad bilo kakvih kompromisa ne odstupa od svojih ideala, povod je da na ovaj način bude tretiran od strane onih kojima to upravo nedostaje", navodi se u saopštenju URA.

Iz te partije su poručili da se takvim djelovanjem takozvane "opozicione alternative'' šalje poruka svima koji se odvaže pa iznesu svoje mišljenje, koje se ne poklapa sa njihovim, a naročito ako se tiče pravoslavnog ili bilo kog drugog vjerskog fundamentalizma.

"Recept koji je uspostavo režim, sa medijima koje kontroliše, sada je samo primijenjen na društvenim mrežama od strane radikalnih tobožnjih opozicionara, a služi za obračun sa svima nemaju licencu i legitimitet ovih "ostrašćenih demokrata". Željni bilo kojeg vida medijske pažnje, spremni su i na podmetanja, poput prikazivanja Batrićevića kao vodećeg zagovornika ulaska Crne Gore u NATO, a onda mu podlo i perfidno ugrožavaju bezbjednost praveći fotomontaže na kojima je tobože počinio vandalski čin paljenja zastave", zaključili li su iz Građanskog pokreta URA.

Portal Analitika