Rukomet

MEHMEDOVIĆ: Dobro je, mnogo nam je lakše nakon pobjede

Lakše se diše, Crna Gora je osvojila prve bodove na Svjetskom šampionatu. "Lavice" su u 2. kolu grupe B savladale Japan 29:23 i poslije remija sa Srbijom, najavile bolja izdanja u nastavku takmičenja.
MEHMEDOVIĆ: Dobro je, mnogo nam je lakše nakon pobjede
Portal AnalitikaIzvor

"Sigurno da nam je sa psihološke strane lakše, ali moramo još puno da se borimo, ako želimo nešto da napravimo na šampionatu. Mislim da će forma biti sve bolja i bolja, sada smo izgledale bolje nego protiv Srbije, kada smo bile katastrofalne. Očekujem da će sljedeća utakmica biti još bolja", kazala je Katarina Bulatović.

Krilo Majda Mehmedović smatra da su u pobjedi nad Japanom podigle igru u defanzivi.

"Dobro je, mnogo nam je lakše, a djelovale smo, posebno u defanzivi, konkretnije, što nije bio slučaj na premijeri sa Srbijom. Ovom pobjedom smo i samopuzdanje podigle i mislim da sada možemo u potpunom miru da se spremamo za duel sa Mađarskom".

Đurđina Jauković postigla je prvi gol na šampionat, sa sedam metara.

"I mi mlađe sada znamo kako se teško osvajaju bodovi i koliki značaj ima Svjetsko prvenstvo. Srećna sam i ponosna na moj tim".

Još jedna klinka iz redova "crvenih" Itana Grbić, govorila je o značaju pobjede.

"Čestitam Japanu na fer i korektnoj borbi. Danas je pobijedio bolji tim. Djelovale smo sigurnije i smatram da možemo, uz još neke korekcije, i protiv Mađarica da ponovimo dobru igru".

Šansasport.com

Portal Analitika