Fudbal

Zvezda ponizila Čukarički – 7:2!

Fudbaleri Crvene zvezde ponizili su Čikarički deklasiravši sa 7:2 na Banovom brdu do ovog kola prvog pratioca na tabeli Superlige.
Zvezda ponizila Čukarički – 7:2!
Portal AnalitikaIzvor

Crveno-bijeli su na savršen način odgovorili rivalima za poraz od 5:1 u Kupu od Borca, te 17. uzastopnom pobjedom izjednačili najuspješniji niz trijumfa u klupskoj istoriji, koji je početkom vijeka ostvarila i generacija Slavoljuba Muslina.

Derbi kola donio je spektakl od prvog minuta, ali i dva potpuno raziličita poluvremena. Dok je u prvom viđena izjednačena borba uz preokret Zvezde, u drugom dijelu postojao je samo jedan tim, Zvezda je potpuno dominirala, doduše zahvaljujući i isključenju Stojkovića u desetom minutu nastavka. 

Zvezda je ubjedljivo prva na tabeli sa 56 bodova, čak 19 više od prvog pratioca Borca, dok je Čukarički treći sa 21 bodom zaostatka. Crveno-bijeli u sljedećem kolu dočekuju Radnik iz Surdulice, dok Brđani gostuju niškom Radničkom. 

Superliga, 20. kolo:

Čukarički – Crvena zvezda 2:7 (2:3)

Pavlović 4, 29 - Grujić 13, Ibanjes 20p, 61 Srnić 45+2, Vijeira 51, 75, Jović 86 

Čukarički: Stevanović – Stojković, Pjasentin, Ostojić, Boljević – D. Srnić, B. Janković (N. Janković 46') – Mandić (Jovanović 73'), Matić (Adi 65'), Bojić – Pavlović 

Crvena zvezda: Kahriman – Petković, Pavićević, Luković, Ibanjes – Donald, Jovanović (Ristić 78') – Plavšić, Grujić (Sikimić 85'), S. Srnić – Vieira (Jović 80')

B92

Portal Analitika