Turizam

TO Budva predstavila turističku ponudu u Mariboru

Turistička organizacija (TO) Opštine Budva predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere, sa posebnim akcentom na doček Nove godine u Budvi, kako na trgu ispred Starog grada, tako i u budvanskim hotelima, danas u Mariboru.
TO Budva predstavila turističku ponudu u Mariboru
Portal AnalitikaIzvor

U organizaciji prestižne slovenačke turističke agencije „Relax“ i Nacionalne turističke organizacije (NTO) Crne Gore, u Mariboru je  održana konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni potencijali Crne Gore, sa posebnim osvrtom na zimsku turističku sezonu.

Delegaciju Crne Gore predvodila je Željka Radak Kukavičić, direktorka NTO, a činili su je, pored TO Budva, lokalne turističke organizacije Bara i Kotora, zatim predstavnici turističke privrede Crne Gore i nacionalnog avio prevoznika, Montenegro Airlines-a.

Ponudu Budve tokom svih 12 mjeseci, sa posebnim akcentom na novogodišnje praznike, predstavio je Aleksandar Armenko, pomoćnik direktora TO Budve.

Agencija „Relax“ ovim povodom je štampala i specijalni katalog sa promotivnim cijenama, koje se za sedmodnevni aranžman u Crnoj Gori (uključujući avio prevoz) kreću već od 200 eura.

Portal Analitika