Fudbal

Klubovi za respekt iz Portugala i Rusije zovu Zorića

Darko Zorić glavna je faca ovih dana u srpskom fudbalu. Logično, nakon što je "het-trikom" (uz dvije asistencije) uništio "Marakanu", nakon što je sa svojim Borcem razbio apsolutnog lidera Superlige Crvenu zvezdu (5:1).
Klubovi za respekt iz Portugala i Rusije zovu Zorića
Portal AnalitikaIzvor

Mladi Nikšićanin u Čačak je stigao na pozajmicu iz grčkog AEK-a, a novinare portala mozzartsport.com zanimalo je da li planira da se vrati u Atinu?

"Zvali su me iz AEK-a, pošto sam na pozajmici u Borcu, ali se vjerovatno neću vraćati u Grčku", jasan je Zorić. "Šta želim? Da igram i napredujem iz dana, u dan... Dolazak u Čačak pokazao se kao pun pogodak".

Dakle tačne su priče da su mnogi klubovi zagrizli? 

"Svima dajem broj mog menadžera, bilo je puno poziva, više ozbiljnih klubova, baš ozbiljnih".

 Naš talenat nije želio da otkrije ime kluba, ali...

"Mogu da kažem dvije zemlje - Rusija i Portugal, ali su klubovi za svaki respekt".

 Kakvo je stanje sa reprezentacijom Crne Gore?

"U reprezentaciji sam debitovao, ali želim da postanem standardan igrač i član 'sokolova'. To se postiže konstantno dobrim partijama".

 Misija u Čačku još nije završena?

"Idemo u Ivanjicu, kuburim sa primicačem, tri dana se oporavljam, idem na terapije, biću u protokolu, pa ako zagusti, tu sam da uskočim, mada nije isključeno ni da počnem meč. Šta da kažem, poštujemo Javor, ali moramo da ponovimo dobru igru i izborimo povoljan rezultat", zaključio je Zorić razgovor za mozzartsport.com.

Šansasport.com

Portal Analitika