Abiznis

LAZOVIĆ: Digitalni marketing standard savremene ekonomije

To da je digitalni marketing preduslov uspješnosti kompanija današnjice, i da postaje standard savremene ekonomije već odavno predstavlja činjenicu koju ne treba dokazivati, poručio je ministar za informaciono društvo i telekomunikacije Vujica Lazović, na drugom Improve biznis seminaru koji je završen juče u Podgorici.
LAZOVIĆ: Digitalni marketing standard savremene ekonomije
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Drugi Improve biznis seminar „Top trendovi u strateškom eKomuniciranju“,organizovala je agencija Advantage u saradnji sa  Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije i Victoria grupom.

Na seminaru je bilo oko 100 učesnika, predstavnici finansijskog i energetskog sektora, telekomunikacionih kompanija, javnih preduzeća, državne uprave, opština, marketing agencija, IT stručnjaci, te zaposleni u turističkim organizacijama, hotelijerstvu.

Učesnici su imali priliku da slušaju predavanje internacionalne blogerke i predavačice iz oblasti poslovne primjene interneta Dragane Đermanović.

Lazović je otvorio seminar i  poručio da mu je veliko zadovoljstvo što drugi put u Podgorici ima priliku da govori o tako značajnoj temi kao što je poslovna primjena interneta.

“Kao što znamo efikasna komunikacija sa korisnicima je jedan od ključnih uspjeha svakog biznisa. U digitalnom društvu od brzine prenosa informacija zavisi uspjeh poslovanja”, kazao je on.

Osim predavanja, na seminaru je bila organizovana i panel diskusija “Online marketing - iskustva i trendovi”, a učestvovali su najveći stručnjaci iz oblasti PR-a i marketinga u Crnoj Gori,  izvršni direktor radija Antena Miodrag Strugar, marketing menadžer u šoping molu Delta City Dragan Perišić, PR Menadžer u Porto Montenegru Danilo Kalezić i direktor sektora za korporativne komunikacije EPCG Rajko Šebek.

Portal Analitika