Politika

U koordinaciji sa Moskvom dio opozicije sprema odgovor na poziv Crnoj Gori

Demokratska narodna partija Milana Kneževića će, kao odgovor na odluku Ministarskog savjeta o upućivanju pozivnice NATO Crnoj Gori, predložiti formiranje anti-NATO koalicije.
U koordinaciji sa Moskvom dio opozicije sprema odgovor na poziv Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Prema informacijama Pobjede, akcioni plan o formiranju anti-NATO koalicije, koji obuhvata sve faze formiranja tog saveza, već je dogovoren na sjednici podgoričkog odbora DNP-a i uskoro će biti ponuđen ,,svim zainteresovanim stranama“. U saopštenju podgoričkog odbora te partije dostavljenom Pobjedi navodi se da je od predsjednika DNP-a Milana Kneževića eksplicitno zatraženo da odmah aktuelizuje inicijativu za formiranje široke anti-NATO koalicije kao najbolji odgovor na novu političku realnost. 

Prema akcionom planu, koji je pripremila DNP, u savezu protiv NATO-a, osim stranke Milana Kneževića, biće i Nova srpska demokratija, pozvaće se nevladine organizacije Marka Milačića i Gojka Raičevića, a ponuda će biti upućena i Socijalističkoj narodnoj partiji, Demosu Miodraga Lekića i Aleksi Bečiću. (Opširnije čitajte u današnjoj Pobjedi)

Portal Analitika