Košarka

Ubjedljiva pobjeda Teoda protiv Stršljena

Teodo je savladao Stršljen 92:72 (23:17, 28:14, 21:19, 20:22) u utakmici devetog kola Erste lige.
Ubjedljiva pobjeda Teoda protiv Stršljena
Portal AnalitikaIzvor

U utakmicama koje su odigrane u srijedu pobjede su ostvarili Mornar i Ulcinj – Barani su savladali Ibar u Rožajama 93:66, dok je Ulcinj slavio protiv Danilovgrada 71:58. U posljednjem meču devetog kola, 9. decembra, u Bijelom Polju će igrati Jedinstvo i Lovćen Basket, a slobodna je ekipa Studentskog centra.

Teodo je pitanje pobjednika protiv Stršljena riješio do poluvremena i u nastavku sigurnom igrom sačuvao prednost za šestu pobjedu u Erste ligi u kojoj je doživio i dva poraza.

Manuel Džonson sa 17 poena i šest skokova predvodio je tim Dragana Radovića do pobjede, dok je Aron Mičel upisao 14, a Vladan Kaluđerović je meč završio sa 13.

U redovima poraženog tima najefikasniji je bio Grifin Rame sa 24 poena, a imao je i devet uhvaćenih lopti, dok je Igor Radonjić ostvario ''dabl-dabl'' učinak sa 17 poena i 10 uhvaćenih lopti.

U utakmicama koje su odigrane u srijedu pobjede su ostvarili Mornar i Ulcinj – Barani su savladali Ibar uRožajama 93:66, dok je Ulcinj slavio protiv Danilovgrada 71:58.

U posljednjem meču devetog kola, 9. decembra u Bijelom Polju će igrati Jedinstvo i Lovćen Basket.

Slobodna je ekipa Studentskog centra.

Portal Analitika