Politika

Mladi SD-a: Spremni da Glavni grad učinimo ljepšim i ugodnijim za život

Inicijativni Odbor mladih Socijaldemokrata Glavnog grada, održao je 2.decembra 2015. godine, drugi sastanak kojim je presjedavao Emil Đokić – koordinator Omladine SD Podgorice. Sastanku je prisustvovao i Boris Mugoša, zamjenik gradonačelnika Glavnog grada.
Mladi SD-a: Spremni da Glavni grad učinimo ljepšim i ugodnijim za život
Portal AnalitikaIzvor

Nakon uvodnog obraćanja koordinatora prisutne je pozdravio i Boris Mugoša, koji je iskazao bezrezevnu podršku našim aktivnostima i izrazio zadovoljstvo što Omladina Socijaldemokrata Glavnog grada funkcioniše na  timskom nivou. Prisustvom jednog od funkcionera SD-a Glavnog grada Socijaldemokrate nastavljaju sa kampanjom Svima Dostupni i na ovaj način.  Nakon razgovora o budućim aktivnostima I planovima Glavnog grada, Emil Đokić je izložio planirane aktivnosti za budući period sa akcentom na akciju planiranu povodom Dana Podgorice, 19. Decembra. 

“Kroz naše planirane aktivnosti sigurni smo da će Podgorica zaista izgledati kao Glavni grad, sa svim onim sadržajima koji su potrebni ovom gradu, sa stalnim osluškivanjem potreba mladih , vodeći se ciljem  da učinimo naš grad ljepšim i ugodnijim za život “ - zajednička je poruka sa sastanka Omladine SD-a u Podgorici. 

Portal Analitika