Muzika

Sjutra počinje prodaja najpovoljnijih ulaznica za Sea Dance i Exit Avanturu

U petak, 4. decembra tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99 eura. Ovo je cijena sa čak 75 odsto popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).
Sjutra počinje prodaja najpovoljnijih ulaznica za Sea Dance i Exit Avanturu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ulaznice po najpovoljnijim cijenama se svake godine rasprodaju za svega par sati, a ove godine, zbog velikog interesovanja, u pitanju možda budu i minuti, nakon čega će cijena ulaznice biti viša. Treće izdanje Najboljeg evropskog festivala održaće se od 14. do 16. jula na plaži Jaz.

Istog dana počinje globalna prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko ljetovanje pod nazivom Exit Avantura i to po najboljoj cijeni od 58 eura, sa čak 70 odsto u odnosu na finalnu cijenu Exit Avanture.

Komplet ulaznica za Sea Dance i Exit ili cijelu Exit Avanturu mogu se kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance dostupan je na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me.

U jedinstvenom ljetnjem ambijentu, tokom prethodne dvije godine Sea Dance ugostio je neka od najatraktivnijih imena savremene muzičke scene: The Prodigy, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example, Klingande, Sigma, Wilkinson, Flight Facilities, Bondax, Odesza, ali i mnogobrojne domaće i regionalne zvijezde. Naredne godine ovoj impresivnoj listi izvođača pridružiće se nova imena najtraženijih svjetskih muzičkih zvijezda, a prva imena publika može da očekuje uskoro.

Portal Analitika