Crna hronika

ŠEST HITACA U ADVOKATA: Sačekuša za Šaranovićevog branioca

Nepoznati napadači pucajući iz vozila u pokretu prekjuče su teško povrijedili advokata Vladimira Zreleca na Vračaru. Operisan je u Urgentnom centru i njegovo stanje teško. Srpska policija traga za bijelim BMW-om.
ŠEST HITACA U ADVOKATA: Sačekuša za Šaranovićevog branioca
Portal AnalitikaIzvor
Poznati beogradski advokat Vladimir Zrelec (50) teško je prije dva dana  ispred zgrade u kojoj ima kancelariju u Ulici patrijarha Varnave 48, u centru Beograda. Kolima Hitne pomoći prebačen je u Urgentni centar, gdje je odmah operisan i njegovo stanje se ocjenjuje kao teško.

Prema nezvaničnim saznanjima, na Zreleca je pucano u trenutku dok je pokušavao da isparkira svoj "reno senik" beogradskih tablica i krene kući. Stanuje nedaleko odatle. Dok je startovao motor, iznenada se pojavio automobil iz kog je, navodno, zapucano. Ispaljeno je šest metaka. Policija je vrlo brzo raspisala potragu za bijelim BMW.

Gradom je brzo prostrujala vijest o ranjavanju poznatog advokata. Policija je sinoć pokušavala kroz razgovor sa njegovom suprugom i najbližim saradnicima da istragu usmjeri u određenom pravcu, kako bi počinioci bili pronađeni. Jedan od tragova su i njegova pravna zastupništva. Bio je advokat u mnogim slučajevima koji su izazivali veliku pažnju javnosti.

Posljednji takav predmet je istraga o ubistvu Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. Zrelec je bio jedan od trojice advokata koji su zastupali Slobodana Šaranovića, optuženog da je organizator likvidacije Nikole Bojovića.

- Postoje indicije da su neki pozajmljivali novac od Zreleca - navodi izvor "Novosti" blizak istrazi. - Mnogi, a među njima ima i policajaca, ostali su mu dužni pare. I taj pravac ćemo istražiti. (Novosti)

Portal Analitika