Fudbal

VIDEO: Raspucala se Barsina đeca

Luis Enrike je revanš meču šesnaestine finala Kupa Kralja izveo na teren rezerviste i đecu iz La Masije koji su torpdedovali gostujuće amatere i nakon 0:0 u prvom duelu, sa ubjedljivih 6:1 odveli katalonski tim u narednu rundu.
VIDEO: Raspucala se Barsina đeca
Portal AnalitikaIzvor

Luis Enrike je odlučio da odmori Mesija, Nejmara, Suareza,Inijestu, golmane Brava i Ter Štegena, Busketsa, Pikea, Albu i još neke nosioce igre. Šansu na golu je dobio treći golman Masip,Vermalen, Matje, Bartra i Adrijano su činili odbranu. Maskerano je opet zaigrao na poziciji zadnjeg veznog, a ispred njega na sredini terena su bili mladi Serđi Samper i pomalo iznenađujuće bek Adrijano. U špicu su triling činili produkti čuvene La Masije: Sandro Ramirez i Munir El Hadadi kao i 19-godišnji Aitor Kantalapijedra.

Barsina đeca su pokazala šta umiju i koliko znači proći najbolju školu, a potom učliti od majstora poput Mesija, Suareza ili Nejmara. El Hadadi i Ramirez su se poigravali sa odbranom gostiju. Goleadu je otvorio Dani Alves bombom sa 20 metara, da bi potom krenuo šou El Hahadija i Ramireza koji su postigli narednih pet golova. U međuvemenu je i Viljanovense uspio da postigne istorijski gol na Kamp Nou.

Portal Analitika