Turizam

Regionalna promocija kotorskih novogodišnjih svečanosti

Turistička Organizacija Opštine Kotor promoviše program novogodišnjih svečanosti na lokalnom, državnom i regionalnom nivou. Za sada su održane tri press konferencije, u Kotoru, 18.11. u Crkvi Sv. Pavla, zatim u Podgorici, u Press centru 25.11. i u subotu 28.11. program je predstavljen u Beogradu, u Medija Centru.
Regionalna promocija kotorskih novogodišnjih svečanosti
Portal AnalitikaIzvor

Pored toga, najavni video spot se pored domaćih televizija od danas vrti i na regionalnom MTV kanalu, gdje će ga čitav region gledati tokom decembra sa 6 dnevnih termina, zaključno sa 31.12. Promo video za doček nove godine u Kotoru režirao je Dušan Vuleković, autor nagrađivanog filma Kotor for all Seasons.

Kompletan novogodišnji program odvija se u 3 segmenta: Dvodnevni doček, Od Božića do Božića i Dječija Nova Godina.

Program dvodnevnog dočeka nove godine u Kotoru koji će se održati 31.12./01.01. i 01./02.01 2016 je kompletiran. Kako smo već najavili, program samog dočeka je muzički, rock’n’roll koncert, a prve noći nastupaće The Best Beat (The Beatles tribute band), Artan Lili i Sacri Cuori (31.12.), dok će druge noći svirati Light Under the Black Mountain, Repetitor i The Bambi Molesters.

Drugi segment je “Od Božića do Božića” koji se po treći put održava u Kotoru i nudi tradicionalni, kotorski duh i sve što kotorani vole i godinama praktikuju, a trajaće od 22.12.2015. do 08.01.2016.

Treći segment je Dječija Nova Godina, koju realizuje Kotorski Festival Pozorišta za djecu, i donosi program i iznenađenja kakve Kotor do sada nije vidio, a održava se 30.12.2015.

Program dočeka je dio trostrukog praznično/novogodišnjeg programa koji grad Kotor priprema i zaista je poseban po svojoj koncepciji i ponudi. Manifestaciju dočeka organizuje Turistička Organizacija Opštine Kotor, sa NVU Karampana Kotor, uz pokroviteljstvo Opštine Kotor  i podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Portal Analitika