Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Đukanović Bečiću: Uvijek ću reći da je glupost-glupost; Đukanović Krivokapiću: Pokrenite pitanje povjerenja Vladi

Đukanović Bečiću: Uvijek ću reći da je glupost-glupost; Đukanović Krivokapiću: Pokrenite pitanje povjerenja Vladi

Više izvora Pobjede je otkrilo da je na sastanku predsjednik DPS-a Milo Đukanović, poručio predsjedniku parlamenta Ranku Krivokapiću da koliko sjutra, ako to želi, pokrene pitanje povjerenja Vladi.
Đukanović Bečiću: Uvijek ću reći da je glupost-glupost; Đukanović Krivokapiću: Pokrenite pitanje povjerenja Vladi
Portal AnalitikaIzvor

- Ako oni neće, ja ću to uraditi kad prođe malo vremena koje ostavljam za dijalog zbog kojeg smo ovdje - prenio je izvor Pobjede riječi Đukanovića. Po Pobjedinim izvorima, Đukanović je odbacio teze opozicionara da je dijalog put do prvih fer i slobodnih izbora.

- Sa skoro svima u ovoj sali sam zajedno učestvovao na izborima, pa tada nijesu govorili da izbori nijesu fer - rekao je Đukanović.

Politička korupcija“:  Upitan zbog čega nije pozvao Socijaldemokrate Krivokapić je, kako prenose izvori Pobjede, kazao da je riječ o partiji koja nije registrovana kao i da je nastala ,,putem političke korupcije“. Na navode o političkoj korupciji reagovao je Đukanović, koji je kazao da to Krivokapić nije govorio kada je riječ o koaliciji u Podgorici.

- Kada smo ja i ti napravili koaliciju u Podgorici bez Pozitivne, tada se nije govorilo o političkoj korupciji - prenio je izvor Pobjede Đukanovićeve riječi.

Đukanović-Bečiću: Uvijek ću reći da je glupost-glupost: Podsjetimo, tokom jučerašnjeg sastanka lidera parlamentarnih partija, koji se održao iza zatvorenih vrata, došlo je do verbalne ,,razmjene vatre“ između lidera DPS-a Mila Đukanovića i Demokrata Alekse Bečića. - Tačno je da se desio žestok verbalni incident između mene i predsjednika DPS-a, do blizu ivice prekida sastanka, zahvaljujući njegovim neprimjerenim i nekulturnim opservacijama prilikom mog izlaganja kada sam saopštio da mu je zadnji put da mi se tako obraća, jer zaista nema tog majčinog sina kome ću dozvoliti da na taj način komunicira sa mnom - kazao je Bečić. Kako je kazao, „Đukanovićeva nervoza bila je jasna i očito mu je zasmetalo podsjećanje na 800 miliona eura koje je iscurilo iz KAP-a“. Kako saznaje Pobjeda, Đukanović nije Bečiću ostao dužan odgovora, pa je prokomentarisao da je priča o 800 miliona ,,obična glupost“. - To je rekao i predsjednik parlamenta. To je zadnji put da si mi se tako obratio - rekao je Bečić. - Uvijek ću reći da je glupost - glupost - uzvratio je Đukanović. Šef parlamenta Ranko Krivokapić nije nakon sastanka želio da priča o incidentu. - Sve što se bude dešavalo iza zatvorenih vrata biće dio naše zajedničke rabote u kojoj ima i boljih i gorih trenutaka, a mjeriće nas rezultat - rekao je on. (Pobjeda)

Portal Analitika