Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • BEČIĆ: Nijednom majčinom sinu, pa ni Đukanoviću, neću dozvoliti da mi upućuje nekulturne opaske

BEČIĆ: Nijednom majčinom sinu, pa ni Đukanoviću, neću dozvoliti da mi upućuje nekulturne opaske

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić , kazao je da je na današnjem sastanku političkih konstituenata Crne Gore u Skupštini došlo do teškog verbalnog incidenta između njega i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, kao i da je zbog toga sastanka zamalo prekinut. Bečić je na konferenciji za medije nakon sastanka istakao da "nijednom majčinom sinu neće dovoliti da mu se tako obraća"
BEČIĆ: Nijednom majčinom sinu, pa ni Đukanoviću, neću dozvoliti da mi upućuje nekulturne opaske
Portal AnalitikaIzvor

- Tačno je da se desio težak verbalni incident između mene i predsjednika DPS-a, do blizu ivice prekida, zahvaljujući njegovim nekulturnim opservacijama tokom mog izlaganja. Tada sam prekinuo izlaganje i saopštio da mu je to zadnji put da mi se tako obraća, jer nema tog majčinog sina kome ću dozvoliti da komunicira tako sa mnom. Nervoza gospodina Đukanovića je bila izraz, ne nekih stanovišta koja sam iz ugla opozicije izražavao, već zbog podsjećanja na sadržaj onoga što piše u pismu EK – rekao je Bečić. 

On je rekao da je inicijalna kapisla za sukob bilo podsjećanje na 800.000.000 eura koje su iscurile kroz KAP.

- Ali i podsjećanje na opservacije SDP-a da se opštinski odbori DPS-a pretvaraju u organizovane kriminalne grupe, iz izvještaja EK da su aktivisti DPS-a osuđivani za kupovinu ličnih karata i mnogo drugih elemenata koji nijesu samo saopšteni iz ugla opozicije – rekao je Bečić, i poručio da je “ishodište ovog sastanka očekivano jer smo čuli analize stanja u kojem se nalazi Crna Gora gdje je evidentna kriza”.

Bečić je rekao da je cilj ovih razgovora eliminisanje nezakonitosti i stvaranje uslova za fer izbore jer kako je istakao, bez toga nema učešća Demokrata.

Portal Analitika