Politika

Feratović na čelu Foruma mladih SDP-a Plav

U Plavu je održana VI konvencija Foruma mladih SDP na kojoj 55 prisutnih delegata jednoglasno izabralo novo rukovodstvo na čelu sa Emirom Feratovićem. Za potpredsjednike su izabrani Hamo Bešković, Nihad Pejčinović i Sajma Đešević.
Feratović na čelu Foruma mladih SDP-a Plav
Portal AnalitikaIzvor

Konvenciji su prisustvovali predsjednik OO SDP Plav Džavid Šabović, predsjednik Foruma mladih SDP CG Vedad Kurpejović, potpredsjednik Foruma mladih SDP CG Denis Babić, dosadašnji predsjednik Foruma mladih Plav Sulejman Dešić, delegati kao i gosti iz ostalih odbora Foruma mladih.

 Džavid Šabović se zahvalio prisutnima na tome što pokazuju da je SDP u Plavu i dalje “numero uno”, i to ne samo po broju mandata i članstvu nego i po tome što kod sebe ili uz sebe imamo ono što će sjutra biti budućnost i Plava i Crne Gore. 

Kao što vidite mi smo jedina ozbiljna partija za koju se ništa ne moze vezat a da je ostavilo fleku na našem obrazu.

Danas vas pitam - ima li i jedna demokratskija partija od naše, koja može da trpi jednog Džavida Šabovića koji priča šta hoće i kad hoće a da ga niko ne prekine. Hoću da sjutra svako bude Džavid Šabović da ono što misli kaže javno i da se nikad ne plaši, prvo mene a onda drugog, jer ćete samo tako ostati upamćeni.

Evo danas birate petog predsjednika Plavskih mladih forumaša, neka taj peti bude bolji od ovih prvih.

Predsjednik Foruma mladih SDP Vedad Kurpejović je istakao da je opštinska organizacija FM u Plavu uvijek bila pokretačka snaga cijelog SDP-a.

Osjećam posebno zadovoljstvo kada i danas, nakon svih dešavanjau partiji na koji se nećemo obazirati, među vama vidim veliki broj mladih, obrazovanih ljudi, što me uvjerava  da ćete i ubuduće, kao i do sada, biti jedan od stubova socijaldemokratije u Crnoj Gori.

“Naš drug Džavid nam je poručio na našoj konvenciji, da u nama vidi hrabrost za buduće korake SDP-a, i kada vas danas sve pogledam u oči, siguran sam da je u pravu i da ćemo ne samo sačuvati vrijednosti stvarane punih 25 godina, nego ćemo ih i dodatno unaprijediti” - naveo je Kurpejović.

Svojim forumašima se obratio i dosadašnji predsjednik Foruma mladih SDP Plav, Sulejman Dešić, koji je iskoristio priliku da se zahvali na svakom trenutku provedenom zajedno, na svim aktivnostima koje su realizovane i uspjesima koji su ostvareni, uz želju da novo rukovodstvo bude još uspješnije.

Novoizabrani predsjednik Foruma mladih SDP Plav Emir Feratović se, zahvaljujući na časti i odgovornosti ukazanoj od strane delegata Konvencije, obavezao da će nastaviti veliki posao svojih prethodnika i da će timskim radom i zalaganjem stvarati uslove da mladi ostaju u Plavu, jer bez mladosti nema budućnosti ni za jednu sredinu.

 

Portal Analitika