Region

Bjelovar: Priveden očuh monstrum, silovao dvogodišnju djevojčicu

Muškarac iz okoline Bjelovara priveden je zbog sumnje da je polno zlostavljao i teško povrijedio dvoipogodišnju djevojčicu, koju je njegova supruga rodila kao maloljetnica u prethodnoj vezi.
Bjelovar: Priveden očuh monstrum, silovao dvogodišnju djevojčicu
Portal AnalitikaIzvor

Kako piše Bjelovarski list, djevojčica je na Odjelenje pedijatrije bjelovarske Opšte bolnice stigla sa teškim tjelesnim povredama. Djevojčica je, prema neslužbenoj verziji priče pala niz stepenice, no ljekarskim pregledom utvrđene su malo drugačije povrede, a osim pedijatra, djevojčicu je pregledao i ginekolog. Hirurški je obrađena i van je životne opasnosti.

Za stravičan zločin saznalo se u četvrtak, kada su majka i očuh doveli djevojčicu u bjelovarsku bolnicu na pregled. Okolnosti slučaja provjeravaju zaposleni brojnih bjelovarskih institucija, a monstruozni zločin u očaj je bacio mnoge roditelje, ljekare, policijske i pravosudne službenike. Niko ne može da vjeruje da postoji osoba koja bi mogla na strašan, neljudski način nauditi dvogodišnjem djetetu.

Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja pritvoren na mjesec dana zbog opasnosti od uticaja na svjedoke.

U bjelovarskoj Opštoj bolnici svi su zgroženi zbog malene pacijentkinje koja je primljena sa strašnim povredama.

"Zamislite kako je bilo našim ljekarima kad su vidjeli u kakvom je stanju malena djevojčica, to je prestrašno. Trebale bi sve institucije skočiti na noge da se tako nešto nikad ne ponovi", rekla nam je jedna od zaposlenih u bolnici.

(index.hr)

Portal Analitika