Zabava

Baranka Arta Ljuljanović pokrenula kanal na Jutjubu: Korisni modni savjeti

Po uzoru na strane blogere, Arta Ljuljanović iz Bara odlučila je pokrene svoj ju tjub kanal na kojem će se naći razni savjeti o zdravoj ishrani, vježbama, modi, pravilnom šminkanju i slično. Studentkinja treće godine pravnog fakulteta u Baru, kazala je za Pobjedu da se na ovaj korak odlučila jer želi da, kroz savjete o tome kako se pravilno našminkati, obući ili vježbati, pomogne mlađim generacijama da ostave pozitivan utisak na okolinu.
Baranka Arta Ljuljanović pokrenula kanal na Jutjubu: Korisni modni savjeti
Portal AnalitikaIzvor

- Ideja za snimanjem i formiranjem ju tjub kanala, došla je tako što sam gledala i pratila dosta stranih jutjuberki i blogera. Znajući da ih nema mnogo u Crnoj Gori, odlučila sam da se i ja oprobam u tome. Planiram da snimam i pišem ono što će biti korisno ljudima. Zdrava ishrana, vježbe, mejkap turorijali, motivacioni vido spotovi, moda… to je ono o čemu ću pisati i pričati na svom ju tjub kanalu - rekla je na početku razgovora Arta Ljuljanović. Ona ističe da se sa posebnom pažnom obraća mlađoj populaciji, onima koji još nemaju izgrađen stil.

- U zemlji kao što je Crna Gora, rijetko ko sebi može da priušti neki firmirani komad garderobe ili skupu kozmetiku. Zbog toga ću se truditi da u svojim klipovima, koje snimam i na engleskom i na crnogorskom, koristim isključivo proizvode koji se mogu naći na našem tržištu - dodala je naša sagovornica. (Pobjeda)

Portal Analitika