Region

Stiven Sigal će obučavati specijalce

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i proslavljeni američki glumac Stiven Sigal razgovarali su danas o mogućnosti saradnje u različitim oblastima.
Stiven Sigal će obučavati specijalce
Portal AnalitikaIzvor

Sigal je izrazio želju da otvori školu aikida u Srbiji kako bi promovisao taj sport i doprinio promociji Beograda, a predviđeno je da održi i obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

''Velika je čast da jedan od najvećih svjetskih glumaca bude naš gost tri dana, da sa njim razgovaramo i pokušamo da izgradimo most prijateljstva između njega, njegovih prijatelja i grada Beograda, a cilj je da se što veći broj filmova snimi u našem gradu'', rekao je Mali, navedeno je u saopštenju Gradske uprave. 

Prema njegovim riječima, s obzirom na izmjene zakona kojim se daju poreske olakšice za snimanje filmova i da je Beograd jedan od najstarijih gradova u Evropi on, kao i cela Srbija, nudi interesantne mogućnosti za ovu vrstu posla. 

''Ideja nam je da to ostvarimo i tako zaradimo novac, ali i da promovišemo našu zemlju'', istakao je Mali dodajući da je zahvalan Sigalu što je odvojio vreme da posjeti Prihvatilište za djecu. (B92)

 

Portal Analitika