Politika

SDP Golubovci izabrao novi sastav Odbora

Odbor Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP) Gradske opštine Golubovci na jučerašnjoj izbornoj Konvenciji, uz prisustvo preko 80 delegata, izabrao je sastav novog Odbora koji će u narednom mandatnom periodu brojati 40 članova.
SDP Golubovci izabrao novi sastav Odbora
Portal AnalitikaIzvor

Konvenciju je otvorio v.d predsjednika Čedo Dobrović, koji se zahvalio prisutnima i naglasio da je pred Odborom Gradske opštine Golubovci izuzetno zahtjevan zadatak, a to je jasno pozicioniranje i širenje socijaldemokratskih ideja na teritoriji Gradske opštine kroz kreiranje politike koja će na pravi način prezentovati potencijale tog kraja i boriti se za poboljšanje statusa svih građana Golubovaca.

Na konstitutivnoj sjednici koja će se održati početkom decembra,  Odbor Gradske opštine će izabrati predsjednika i predsjedništvo.

Sjednici je prisustvovao i predsjednik SDP Ranko Krivokapić, koji je pozdravio prisutne delegate i goste i istakao da prava, iskrena i  čista politika SDP svakoga dana dobija sve jaču podršku građana kao i da građani prepoznaju prave vrijednosti.

„Gradska opština Golubovci raspolaže izuzetnim prirodnim potencijalima koje treba na pravi način kanalisaiti i iskoristiti. Nakon dobijanja poziva za članstvo u NATO Crne Gora će dobiti svoje mjesto u društvu velikih zemalja. Ekonomski ćemo ojačati i radićemo na privlačenju investitora koji će donositi, a ne iznositi iz Crne Gore. Siguran sam da će Golubovci  pronaći svoje mjesto i na pravi način iskoristiti mnogobrojne potencijale“, izjavio je Krivokapić.

Pored predsjednika izbornoj Konvenciji prisustvovali su i potpredsjednik Raško Konjević, potpredsjednica Mirel Radić Ljubisavljević i generalni sekretar Ramo Bralić.

Portal Analitika